Z novim letom na sedežu podjetja ukinjamo blagajno

To pomeni, da za stranke ne bomo več izvajali plačilnega prometa, vsekakor pa vam ostaja na voljo naša informacijska pisarna, kjer urejate vse dokumente, povezane z odvozom odpadkov iz vašega gospodinjstva (menjava posod zaradi poškodb, sprememba plačnika, nova prijava, odjava ...).

 

Od januarja naprej na sedežu našega podjetja, na Nasipni ulici 64 v Mariboru, UKINJAMO BLAGAJNO. Še zmeraj omogočamo plačevanje položnic brez provizije, le lokacijo blagajne spreminjamo. Kako lahko najenostavneje poslujete z nami?

 

Položnice

Še zmeraj pa lahko naše položnice plačujete brez provizije, in sicer na blagajni na glavni avtobusni postaji v Mariboru, na Mlinski ulici 1 (blagajna se nahaja v čakalnici avtobusne postaje). Delovni čas: od ponedeljka do petka med 6. in 22. uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih med 8. in 20. uro.

 

Prijavite se lahko tudi na e-račun prek naše spletne strani ali prek spletne strani naročite plačevanje s trajnikom.

 

Plačilo naročenega kesona in drugih naročenih storitev

Naročene kesone in druge storitve bo potrebno, kot doslej, plačati (delno) vnaprej. Zato je najbolje, če se poslužite naročila prek elektronske pošte (info@snaga-mb.si) ali telefona (02 620 58 00). Po želenem kanalu (e-pošta ali običajna pošta) vam posredujemo predračun, ki ga plačate na pošti, prek spletne banke …

 

Nakup vrečk

Vrečke za mešane komunalne odpadke in vreče za odpadno embalažo je mogoče kupiti na zbirnem centru v vaši občini, seveda pa so vam še zmeraj na voljo tudi pri naših voznikih.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.