Nastavitve piškotkov
KOMUNALNA OPREMA

 

Čistimo po prireditvah

Ne glede na velikost dogodka je vedno potrebno zagotoviti čist in urejen prostor, kjer se bodo obiskovalci dobro počutili in radi vračali. Zato vam po zaključeni prireditvi pomagamo prostor očistiti odpadkov in ga povrniti v prvotno stanje. Izdelamo tudi individualni načrt čiščenja prireditvenega prostora, čas čiščenja prilagodimo vašim potrebam in zahtevam, prireditveni prostor ročno ali strojno očistimo, zbrane odpadke pa odpeljemo in strokovno predamo.

 

Namestimo komunalno in sanitarno opremo

Na prireditvenem prostoru namestimo vso potrebno komunalno in sanitarno opremo, kot so različno velike posode za zbiranje odpadkov, mobilni toaletni prostori, varovalne ograje, cisterne z nepitno vodo. Glede na vaša pričakovanja o številu udeležencev na prireditvi poskrbimo za optimalno količino nameščene opreme ter njen odvoz. Opremo lahko najamete tudi za daljše časovno obdobje.

 

Izposojamo sejemsko opremo

Kot organizator koncertov, razstav, sejmov in podobnih prireditev poskrbite za ustrezno opremo prostorov. Nudimo najem, dostavo in odvoz sejemskih pokritih lesenih stojnic, sejemskih zaprtih lesenih hišk, sejemskih miz in senčnikov.

 

Izposojamo in izobešamo zastave

Protokolarne prireditve zahtevajo posebno ureditev. Izbirate lahko med 246 zastavami različnih držav iz Evropske unije in drugod. Poskrbimo za njihovo namestitev, kot del naših storitev nudimo tudi pranje in likanje zastav.

 

Preberite še več o naših storitvah iz tega področja.

 

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega povpraševanja.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.