Tako smo vam na voljo med prazničnimi dnevi

Zaradi prihajajočih praznikov se spreminjajo urniki nekaterih naših storitev. Odvoz odpadkov iz gospodinjstev bo namesto v sredo, 25. decembra in sredo, 1. januarja 2020, potekal v soboto, 21. decembra in v soboto, 28. decembra. Vse uporabnike, ki imajo sicer odvoze odpadkov načrtovane ob sredah, prosimo, da v soboto do 6. ure zjutraj nastavijo posode na prevzemno mesto. 26. decembra in 2. januarja bodo odvozi potekali tako, kot da praznika ni, torej jih bomo izvajali v rednem terminu.

 

Vsi zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih izvajamo gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, bodo na praznične dneve, 25. in 26. decembra ter 1. in 2. januarja 2020, zaprti. Skrajšan pa bo njihov delovni čas v torek, 24. in 31. decembra, in sicer v tistih občinah, v katerih so zbirni centri ob torkih odprti. V občini Ruše in Selnica ob Dravi, ki si zbirni center delita, ter v občini Pesnica bo zbirni center obratoval med 11. in 15. uro, v Mariboru pa bosta na omenjena dneva oba zbirna centra odprta med 7. in 15. uro.

 

V Zavetišču za živali na praznične dneve ne bo ne ogledov živali ne sprehodov. Tudi vse lokacije mariborskih tržnic bodo na praznične dneve zaprte, 24. in 31. decembra pa bodo obratovale med 7. in 13. uro. Za razliko od siceršnjega obratovalnega časa, bo oba ponedeljka, 23. in 30. decembra, na osrednji tržnici odprt tudi mlečno-mesni paviljon.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.