Nastavitve piškotkov
Selitveni servis in iznos predmetov

V Snagi smo prisluhnili željam naših strank, ki so kot dodatno storitev, ki bi jo lahko ponudili, videle tudi selitveni servis. Idejo smo malce nadgradili in ponujamo dve zanimivi storitvi, s katerima boste prihranili svoj čas, saj celotno delo opravimo namesto vas. 

 

Iznos in odvoz neuporabnih predmetov

Vsi se soočamo s polnimi kletmi, podstrešji in drugimi prostori, v katerih skladiščimo predmete, ki jih ne potrebujemo več. Če se želite lotiti čistilne akcije teh prostorov, smo z veseljem vaš partner. Nudimo namreč tako iznos odsluženih predmetov iz stanovanja/hiše/poslovnih prostorov kot tudi odvoz teh predmetov. Za namene prevoza uporabljamo poltovorno vozilo, na katerega lahko naložimo do 2 kubična metra odpadkov, točno toliko, da očistimo vašo klet ali podstrešje.

 

Seveda lahko še zmeraj naročite samo odvoz odpadkov ali keson, ki ga dostavimo ob dogovorjenem dnevu na vnaprej določeno lokacijo in ga po dogovoru tudi odpeljemo. Ker se zavedamo, da vsak od nas bije bitko s časom, ki ga imamo zase enostavno premalo, smo storitvi dodali še možnost, da vse fizično delo prav tako opravimo mi. V primeru, da imate odpadkov za ves keson, popusta ni mogoče uveljaviti, saj velja le ob naročilu iznosa in odvoza s poltovornim vozilom.

 

Selitveni servis

Izvajamo selitveni servis, znotraj katerega prepeljemo na selitev pripravljene stvari iz ene lokacije na drugo. Nismo omejeni z velikostjo predmetov, ki jih želite seliti, saj imamo za selitveni servis na voljo raznolik vozni park in lahko preselimo od kavča do klavirja ali kakšnega večjega stroja. Skupaj naredimo individualni načrt selitve in vam tako zmanjšamo stres, ki ga selitev že sama po sebi prinese s seboj. Svetujemo tudi pri načinu priprave stvari na selitev, saj če so predmeti ustrezno pripravljeni, tudi sama selitev poteka bolj gladko in za stranko manj stresno.

 

Ste naročili in plačali novo pohištvo, sedaj pa potrebujete njegov prevoz iz trgovine do vašega stanovanja? V sklopu storitev, ki jih ponujamo kot selitveni servis, opravljamo tudi takšne prevoze.

 

Naše storitve so raznolike in orientirane izključno na vaše želje in potrebe, zato vam z veseljem pripravimo ponudbo.

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam pripravimo ponudbo:

 

Pokličite nas na: 02 620 58 68  

Pišite nam na: narocila@snaga-mb.si

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.