Nastavitve piškotkov
RAVNANJE Z ODPADKI

 

Pripravimo individualni načrt ravnanja z odpadki

Pripravimo vam individualni načrt ravnanja z odpadki, ki bo prilagojen vašim potrebam in stroškovno optimalen. Po posvetu, ki ga opravite z našimi strokovno usposobljenimi svetovalci, skupaj določimo način za odstranjevanje odpadkov v skladu z veljavnimi predpisi in družbeno odgovorno. Hitro, učinkovito in ugodno.

 

Upravljamo z vsemi vrstami odpadkov

Poskrbimo za vse vrste odpadkov. Vsako storitev opravimo strokovno in kakovostno, s tehnično ustreznimi in sodobno opremljenimi vozili ter v skladu z veljavnimi predpisi. Ponujamo vam:

 • ločeno zbiranje odpadkov na lastnem ekološkem otoku,
 • ločeno zbiranje odpadkov v kontejnerjih različnih velikosti,
 • zbiranje in odvoz nevarnih odpadkov,
 • odvoz in strokovno uničenje dokumentacije,
 • črpanje fekalij in prediranje kanalizacije.

Z ločenim zbiranjem lahko znižate stroške upravljanja z odpadki v vašem podjetju. Nudimo zbiranje in odvoz vseh vrst odpadkov po posameznih skupinah, kot so:

 • leseni in zeleni obrez,
 • gradbeni material,
 • papir in karton,
 • plastika,
 • kovine in
 • kosovni odpadki.

 

Kesonsko zbiramo in odvažamo odpadke

V skladu z načrtom za ravnanje z odpadki, ki ga pripravimo posebej za vas, dostavimo takšen keson za določeno vrsto odpadkov, kot ga potrebujete. Z vami sklenemo individualni dogovor o dostavi in odvozu. Razpolagamo s 700 kesoni različnih prostornin, od 5 do 20 m3.

 

Zbiramo in odvažamo nevarne odpadke

V kolikor v vaših poslovnih procesih nastajajo nevarni odpadki, vam zagotovimo najugodnejšo rešitev za njihovo  zbiranje, odvoz in ustrezno odstranitev oziroma uničenje.

 

Nudimo celovite storitve gostinskim obratom

V skladu z vašimi potrebami poskrbimo za odvoz odpadnih olj in organskih kuhinjskih odpadkov. Ob tem vam uredimo vso potrebno dokumentacijo, da s temi odpadki ne boste več imeli skrbi.

 

Opravljamo zahtevnejše odvoze

Ponujamo stroškovno optimalne storitve za zbiranje in transport posebnega tovora, med njimi najem kontejnerjev različnih prostornin, nalaganje tovora z nakladalno roko, možnost strojnega nakladanja in razkladanja, odvozi z dodatno prikolico in nakladanje tovora s paletnim dvigalom. Naš vozni park šteje 106 vozil in med njimi so tudi takšna, ki so primerna za odvoz posebnega tovora. 

 

Črpamo in prediramo kanalizacije

Nudimo vam storitve črpanja greznične gošče in prediranja hišne kanalizacije. Pri tem uporabljamo 8 m3 cisterno ter vozilo Kanal - Jet s 4 m3 cisterno.

 

Preberite še več o naših storitvah.

 

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega povpraševanja.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.