Prvi skupen nastop delavcev podjetij, ki se združujejo v JHMB

 

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je v sredo 15. julija v Vili Podrožnik komunalnim delavcem, ki so v času epidemije koronavirusa s predanim delom kljub omejitvam zagotavljali nemoteno izvajanje gospodarskih javnih služb, podelil priznanje Jabolko navdiha. Na slovesnost je povabil blizu 200 zaposlenih na področju komunalnih dejavnostih iz vse Slovenije, med katerimi so bili tudi predstavniki šestih mariborskih javnih podjetij, ki so v postopku združitve v Javni holding Maribor (JHMB).

Zahvali vsem zaposlenim so se pridružili tudi predstavniki delodajalskih in sindikalnih organizacij komunalnega gospodarstva.

 

Za predstavnike podjetij Energetika Maribor, Nigrad, Mariborski vodovod, Marprom, Pogrebno podjetje Maribor in Snaga je bil organiziran skupen prevoz na slovesnost v Ljubljani, pred odhodom iz Maribora z Marpromovim minibusom pa jih je pozdravila v. d. direktorica JHMB Lidija Pliberšek. »V prvi vrsti predstavljate posamezna podjetja, ki so tudi v času koronakrize opravljala svoje poslanstvo. Ob tem pa ste prvi, ki že zastopate tudi JHMB, pod okrilje katerega prehajajo vaša podjetja,« je v kratkem nagovoru pred zgradbo Nigrada poudarila Lidija Pliberšek.

 

 

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.