Nastavitve piškotkov
ŽELIM PRODAJATI NA TRŽNICI

V skladu z veljavnim Tržnim redom lahko na tržnicah prodajate kmetovalci, drugi posamezniki, ki opravljate gospodarsko dejavnost domače obrti, trgovci, gostinci in drugi posamezniki, ki izpolnjujete za to potrebne pogoje.

Ob najemu tržničnih miz in stojnic vam nudimo izposojo in dostavo stojnic ter tržničnih miz za različne prireditve in skladiščenje tržničnih izdelkov.

S stalnimi prodajalci sklenemo pogodbo o najemu prodajne površine. Ostali, občasni prodajalci pa za najem izpolnite in oddate ustrezno vlogo, priložite vse potrebne dokumente, najem pa poravnate dnevno pri naših inkasantih na tržnicah.

 

 

 

Kako izpolnim ustrezno vlogo?

Poiščite zase najprimernejšo obliko prodaje in izberite lokacijo tržnice, kjer želite prodajati. Izpolnite pripadajočo vlogo in jo posredujte po elektronski pošti ali po običajni pošti na naslov Snaga, d.o.o., Nasipna ulica 64, 2000 Maribor.

 

Kakšne oblike najema vam ponujamo?

Tržnična miza

Dodelimo vam jo na podlagi izpolnjene vloge, najemnino plačate dnevno pri naših inkasantih.

Vloga

Zmeraj ista tržnična miza Pripada vam na podlagi oddane vloge za letno rezervacijo. V kolikor je želena miza že zasedena, lahko zanjo vplačate drugo rezervacijo, ki je primernejša za sezonske prodajalce.

Vloga prva rezervacija

Vloga druga rezervacija

Lesena ali kovinska stojnica Za najem izpolnite vlogo, možna pa je tudi letna rezervacija, kar pripišite v vlogi.

Vloga

Letna vloga

Prostor za lastno prikolico, prodajni voziček ali lasten kiosk Za najem izpolnite vlogo kot za najem tržnične mize. Najemnina, ki jo določimo glede na velikost vašega pomičnega objekta, pa se obračuna po veljavnem ceniku.

Vloga

Gostinski ali trgovski lokali Kontaktirajte nas, skupaj bomo našli primerno rešitev za vaše potrebe. Cena najema kvadratnega metra gostinskega ali trgovskega lokala je opredeljena v ceniku.

Vloga

Hladilne vitrine na osrednji tržnici in na Tržnici Tabor Za najem izpolnite vlogo. Najemnino poravnate mesečno, na podlagi medsebojne pogodbe po veljavnem ceniku.

Vloga

Skladišče Izpolnite vlogo za najem skladišča na osrednji tržnici, Tržnici Tabor in Mali tržnici. Najemnino poravnate na podlagi pogodbe mesečno po veljavnem ceniku.

Vloga

Najem lesenih ali kovinskih stojnic in tržničnih miz za potrebe lastnega dogodka Pošljite nam povpraševanje, cene najema in dostave vam obračunamo po veljavnem ceniku.

 

 

Cenik najema poslovnih prostorov najdete tukaj.

 

 

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.