Po vrečke v zbirni center, položnice brez provizije na glavni avtobusni postaji

Z novim letom smo ukinili blagajno na sedežu našega podjetja, na Nasipni ulici. To pomeni, da pri nas ni več možno opravljati plačil, vsekakor pa bomo storitve, ki smo jih nudili na blagajni, ohranili tudi v prihodnje, le lokacije so drugačne in glede na delovne čase tudi uporabnikom dostopnejše. In kje so te lokacije?

 

Plačilo položnic brez provizije

Naše položnice je mogoče brez provizije še naprej plačevati na Delavski hranilnici, ki je organizirana kot mestna blagajna. Prav tako vam provizije ob plačilu položnice za ravnanje z odpadki ne bodo zaračunali na glavni avtobusni postaji v Mariboru, na Mlinski ulici 1. Odprta je od ponedeljka do petka med 6. in 22. uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 8. in 20. uro.

 

Vrečke za mešane komunalne odpadke in odpadno embalažo

Vrečke je mogoče kupiti na zbirnih centrih, ki so odprti po urniku, ki je objavljen tukaj. V Mariboru so vsi trije zbirni centri odprti od ponedeljka do petka, med 7. in 17. uro, v soboto pa med 8. in 15. uro.

 

Plačilo naročenih storitev

Plačilo naročila kesona, obrezovanja grmovnic, iznosa odpadkov in drugih storitev, ki jih opravljamo izključno po naročilu uporabnika, je mogoče na podlagi predračuna, ki vam ga posredujemo, plačati kjer koli (pošta, banka, spletna banka). Na sedežu podjetja lahko storitev naročite in prejmete predračun, ki ga poravnate in nam posredujete potrdilo o plačilu, na podlagi katerega naročeno storitev v skladu z dogovorom tudi opravimo.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.