Nastavitve piškotkov
LOKACIJE IN DELOVNI ČAS

V skladu z 10-letno koncesijsko pogodbo upravljamo do leta 2026 z osmimi tržnicami v mestu Maribor, največja med njimi je osrednja tržnica na Vodnikovem trgu, ki jo na teden povprečno obišče tudi do pet tisoč obiskovalcev.

 

 

Osrednja mesta tržnica na Vodnikovem trgu je odprta vsak dan med 7. in 14. uro. Praznični delovni čas objavljamo sproti, običajno pa je tržnica tudi ob praznikih odprta. Mesno-mlečni paviljon na osrednji mestni tržnici je samostojna enota, kjer lahko kupite meso in mlečne izdelke. Med torkom in soboto je odprt od 7. do 13. ure, v nedeljo od 7. do 12. ure. Praznični delovni čas objavljamo sproti, običajno pa je paviljon odprt tudi med prazniki.

Mala tržnica na Kidričevem trgu je pokrita tržnica, ki je odprta od ponedeljka do četrtka in v soboto med 7. in 13. uro, ob petkih med 7. in 15. uro, v nedeljo pa je zaprta. V sklop tržnice sodita tudi samopostrežna trgovina in mesarija, ki obratujeta po svojem delovnem času.

Tržnica Tabor ponuja vse vrste izdelkov, tudi meso in mlečne izdelke. Tržnica je pokrita in obratuje ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in ob nedeljah, med 7. in 12. uro, ob sredah, petkih in sobotah pa med 7. in 13. uro.
Tržnica Tezno je odprta tržnica, ki obratuje vsak dan med 7. in 14. uro. Na tržnici ni ponudbe svežega mesa in mlečnih izdelkov.
Tržnica Pobrežje je tržnica odprtega tipa, ki obratuje vsak dan med 7. in 14. uro. Na tržnici ni ponudbe svežega mesa in mlečnih izdelkov.
Cvetlični tržnici Pobrežje in Dobrava sta tržnici ob obeh mestnih pokopališčih. Odprti sta vsak dan med 7. in 18. uro.
Ekološka tržnica na Glavnem trgu obratuje vsak petek med 8. in 14. uro. Na njej najdete vse vrste izdelkov, tudi mlečne, ki imajo ustrezne certifikate.
Tržnica sadja in zelenjave integrirane pridelave na Trgu svobode obratuje vsako sredo in petek med 7. in 14. uro. Na njej najdete izdelke, ki imajo ustrezne certifikate.

 

 

 

 

 

 

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.