Nastavitve piškotkov
Kesonski odvozi

Pogosto večje količine odpadkov občani sami odpeljete v zbirni center. Če te možnosti nimate, vam pomagamo mi. Na podlagi izpolnjenega obrazca in vašega predplačila vam v roku 24 ur dostavimo želeni keson na izbrano lokacijo. Ponujamo kesone različnih prostornin, od 5 m3 do 20 m3.

 

Imate premalo odpadkov, da bi napolnili keson? Potrebujete pomoč pri iznosu odpadkov?

Tudi za to situacijo seveda imamo rešitev. Manjšo količino različnih odpadkov lahko odpeljemo tudi s poltovornim vozilom. Zaupajte nam, pokažemo vam najcenejšo pot za vas.

 

 

Pozor. Za odvoz kosovnih odpadkov, do katerega ste enkrat na leto upravičeni brezplačno, ne dostavljamo kesonov, ampak odvoz uredimo v lastni logistiki.

 

Zavedamo se, da imamo časa vse manj. Zato vam pri odvozu kosovnih odpadkov nudimo dodatno pomoč. Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko bi nujno potrebovali odvoz odpadkov, pa ni bilo nikogar, ki bi vam pomagal odpadke prinesti na prevzemno mesto ali pa jih odložiti v keson. Zdaj tudi to naredimo mi. V ponudbo smo namreč dodali iznos odpadkov iz kleti, podstrešij, skratka iz prostorov, iz katerih želite. Odpadke nastavimo na prevzemno mesto, od koder jih nato tudi odpeljemo. Pokličite nas, z veseljem vam posredujemo še več informacij.

 

Keson vam bo na razpolago od tri do pet delovnih dni. Odpeljemo ga v 24 urah po vašem klicu, odpadke pa odstranimo v skladu z veljavnimi predpisi ter pravili ekonomske in okoljske učinkovitosti.

 

Ponujamo kesone za ločeno zbiranje različnih skupin odpadkov:

  • inertni, gradbeni odpadki (zemlja, keramične ploščice, beton, opeka),
  • vse vrste lesa,
  • zeleni obrez,
  • pločevina,
  • kosovni odpadki in
  • druge skupne odpadkov.

V kesonih je prepovedano mešanje inertnih in nevarnih odpadkov z drugimi vrstami odpadkov.

 

Kontaktirajte nas na kesoni@snaga-mb.si

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.