Strokovna konferenca - izkoristite priložnost in postanite del krožne družine

Maribor je prva in trenutno tudi edina slovenska občina, ki je uradno sprejela strategijo prehoda v krožno gospodarstvo, naš cilj pa je, da mesto v srednjeročni prihodnosti dejansko zaživi krožno.

 

Na poti oblikovanja strategije smo se srečali s številnimi izzivi, ki so prinesli povezovanja na različnih nivojih in z različnimi institucijami. Maribor je primer dobre prakse, kako zastaviti prehod v krožno gospodarstvo na ravni mesta in za izvedbo prejeti tudi nepovratna evropska sredstva. Naše izkušnje radi delimo tudi širše. Zato smo se odločili, da pred odhodom v Bruselj, tudi domačo strokovno in zainteresirano javnost seznanimo s projekti, ki sodijo v okvirje prehoda mesta v krožno gospodarstvo.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na strokovni konferenci

Krožno gospodarstvo za trajnostni razvoj mest in regij,

ki bo potekala v četrtek, 27. septembra 2018,

med 9:30 in 14:30 v Vetrinjskem dvoru v Mariboru.

 

Prijave na konferenco zbiramo na elektronskem naslovu pr@wcycle.com. Na voljo je 100 mest, prijave potekajo do zapolnitve razpoložljivih kapacitet.

 

Na strokovni konferenci bodo sodelovali slovenski strokovnjaki različnih področij, ki bodo predstavili različne vidike nujnosti prehoda v krožno gospodarstvo na državni ravni, predstavili pa bomo tudi vidnejše slovenske projekte, ki krožno gospodarstvo tudi v Sloveniji že postavljajo v prakso. Celoten program je na voljo tukaj. 

 

Svojo udeležbo na konferenci potrdite na elektronski naslov pr@wcycle.com, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.