Še bolj se bomo približali potrebam kupcev na osrednji tržnici

 

Pobude številnih obiskovalcev in prodajalcev na osrednji mariborski tržnici so usmerjene v podaljšan delovni čas te tržnice. Ker se zavedamo pomena njihovih pobud v smislu uresničevanja možnosti nakupov tudi v podaljšanem času smo se odločili narediti korak v tej smeri.

 

V ta namen vas vabimo, da ob obisku tržnice izpolnite anketo, ki bo na tržnici na voljo med 25. majem in 5. junijem. Z anketo želimo pridobiti informacijo, kateri je tisti dan v tednu, ki bi večini kupcev ustrezal, da je tržnica s svojo ponudbo lokalno pridelane hrane in izdelkov odprta dlje časa.

Anketni listič lahko dobite pri prodajalcih, oddate pa ga v skrinjico, ki bo v tem času nameščena na zunanji strani vhoda v mlečno — mesni paviljon na osrednji mariborski tržnici.

Svoje mnenje lahko oddate tudi preko FB profila «Mariborske tržnice», na katerem bo od 25. maja naprej prav tako na voljo omenjena anketa.

 

Anketa bo zajemala dve vprašanji, in sicer:

 

  • za kateri dan predlagate podaljšan delovni čas tržnice (sreda ali četrtek) in
  • do katere ure predlagate podaljšanje delovnega časa.

 

Delovni čas osrednje tržnice na Vodnikovem trgu bomo tako prilagodili željam večine, najkasneje do konca junija.

 

 

Ponosni smo, da na tržnicah beležimo vse večji obisk, zavedamo pa se, da bi s prilagojenim delovnim časom lokalno pridelano hrano lahko naredili dostopnejšo tudi med tednom.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.