Nastavitve piškotkov
ČIŠČENJE

 

Izvajamo redna dnevna in periodična čiščenja poslovnih prostorov

Delovno okolje je prostor, v katerem preživimo večji del dneva, zato je pomembno, da se v njem dobro počutimo. Za vzdrževanje čistoče na delovnem mestu nudimo redna dnevna in periodična čiščenja poslovnih prostorov, odvisno od vaših potreb in želja.

 

Nudimo specialna čiščenja poslovnih prostorov

Poskrbimo za specifično umazane prostore na težko dostopnih mestih, v vseh vremenskih razmerah. Čistimo okna, večje steklene površine ter okenske okvirje, kuhinjske nape, odstranjujemo trdovratno umazanijo, globinsko vakuumsko izpiramo vse vrste tekstilnih oblog, strojno čistimo betonske in asfaltne talne površine, kot so nakladalne rampe, garažne hiše, proizvodne hale, skladišča, odstranjujemo madeže s tekstila, tlakovcev, fasad, razkužujemo sanitarne prostore, odstranjujemo grafite in čistimo površine z uporabo visokega pritiska vode. Tovrstna čiščenja, ki zahtevajo uporabo posebnih čistilnih strojev, sredstev in metod, izvajamo z visoko usposobljenim kadrom.

 

Izvajamo generalna čiščenja in čiščenja po gradbenih delih

Izvajamo generalna in zaključna čiščenja, na primer zaključno čiščenje pred vselitvijo ali otvoritvijo poslovnih prostorov, letno čiščenje šol, vrtcev v času poletnih počitnic, čiščenje industrijskih prostorov v času remonta, čiščenje strojev in ostale opreme ter grobo in finalno čiščenje po gradbenih delih. Prav tako odstranjujemo in nanašamo nove premaze na talnih površinah, odstranjujemo žvečilne gumije, grafite in ostale trdovratne madeže.

 

Vzdržujemo objekte

Urejen vhod, okolica, zelenica, cvetlična korita in parkirni prostor so ogledalo urejenosti vsakega podjetja ali organizacije. V širok spekter naših storitev na področju vzdrževanja objektov sodijo splošna čiščenja, pometanja, pobiranje odpadkov ter specializirane storitve, kot so hišniške in vzdrževalne storitve ter manjša popravila, strojno in ročno pometanje ter urejanje parkirišč, košnja trave, urejanje zelenic, cvetličnih gred ter betonskih korit, v zimskem času pa tudi čiščenje snega.

 

Opravljamo zimsko službo

Trgovskim centrom, podjetjem z odprtimi površinami in parkirišči ter upraviteljem večstanovanjskih objektov nudimo storitve zimske službe. S primerno strojno opremo plužimo in posipavamo utrjene površine ter odvažamo sneg.

 

 

Preberite še več o naših storitvah na tem področju.

 

 

Pokličite nas na: 02 620 58 68  /  02 620 58 00

Pišite nam na: narocila@snaga-mb.si

 

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.