Tako bomo videti od ponedeljka naprej

Center za pripravo sekundarnih surovin pomeni pomembno prelomnico v zgodovini in razvoju našega podjetja. Zato smo se odločili, da je prav ta prelomnica najprimernejša, da tudi z našo podobo stopimo v korak s časom in da z njo pokažemo, v katero smer nas vodi naš razvoj. Zato bomo s poskusnim zagonom Centra za pripravo sekundarnih surovin tudi popolnoma spremenili našo podobo.

 

Celostna grafična podoba (CGP) je izražanje podobe podjetja v vizualnem jeziku. Je prvi in najmočnejši element, ki privabi stranko in je ključ prepoznavnosti podjetja. Osnovi element je logotip, iz katerega izhaja praktično vse. Naš novi logotip, ki ga vidite tudi na sliki, bo predstavljal smer, v katero gremo z našim razvojem. Ostajamo torej Snaga, zavezani k čistemu in zdravemu okolju, z odpadki in drugimi materialnimi tokovi pa ravnamo po principih krožnega gospodarstva. Zato je logotip nezaključen krog, ki je sestavljen iz številnih vejic, ki ponazarjajo naravo, znotraj katerega je črka S, ki predstavlja Snago. Spreminjamo tudi slogan. Doslej se je glasil Za lepše okolje! Zdaj pa ga spreminjamo v sodobnega, ki ga bo uporabnik z lahkoto vzel za svojega, nam pa omogoča različne simpatične izpeljanke. Nov slogan se glasi Čisto moje mesto. Lahko gre za mesto, ki smo ga vzeli za svojega, lahko pa gre za mesto, v katerem skrbimo, da je vse čisto. Prav igra besed in pomenov je tista, ki nas je pri izbiri te rešitve najbolj navdušila, hkrati pa odpira neskončne komunikacijske možnosti. Tako je Center za pripravo sekundarnih surovin Čisto prava reciklaža. Naša usmeritev v krožno gospodarstvo je Čisto prava pot. Izpeljank je lahko neskončno, vse pa izhajajo iz osnovnega slogana.

 

 

 

Pomembno je, da se zavedamo, da s podobo dopisov in vseh materialov, ki jih pošiljamo iz hiše, komuniciramo podobo o našem podjetju. V današnjem času, ko slika pove več kot 1.000 besed in ljudje vse redkeje berejo, je še toliko bolj pomembno, da celostno grafično podobo vsi vzamemo resno in jo tudi uporabljamo. Prav tako vas prosimo, da obrazcev ne spreminjate, prav tako tudi dopisov in predlog za prezentacije ne. Če boste potrebovali kakšen dodatno oblikovan dokument, ki ga med predlogami ne boste našli, vam je na voljo služba marketinga, ki bdi nad uporabo celostne grafične podobe in pripravili vam bomo nov material, ki bo skladen z našimi skupnimi sporočili. Samo na tak način zunanjemu svetu sporočamo, da smo ena celota. Mi smo Snaga.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.