Izkoristite spomladanske popuste

Iznos predmetov in njihov odvoz — 15 % popust do 31. maja

Ta storitev je nastala na podlagi povpraševanja naših strank, ki pogosto potrebujejo pomoč pri iznosu predmetov, ki jih ne potrebujejo več, iz prostorov. Zavedamo se, da z nujnimi opravili v vašem gospodinjstvu ne želite obremenjevati sosedov, sorodnikov, prijateljev, hkrati pa sami ne zmorete. Vsi se soočamo s polnimi kletmi, podstrešji in drugimi prostori, v katerih skladiščimo predmete, ki jih ne potrebujemo več. Če se želite lotiti čistilne akcije teh prostorov, smo z veseljem vaš partner. Poskrbimo tako za iznos odsluženih predmetov iz stanovanja, hiše ali drugih prostorov kot tudi za odvoz teh predmetov. Za prevoz uporabljamo poltovorno vozilo, na katerega lahko naložimo do 2 kubična metra različnih odsluženih predmetov oziroma točno toliko, da očistimo vašo klet, podstrešje ali drug »skladiščni prostor« v vašem gospodinjstvu.

 

Iznos odsluženih stvari in njihov odvoz naročite po telefonu. Običajno si pred samo izvedbo dela pridemo prostor tudi ogledati, da z našimi strokovnimi sodelavci ocenimo količino odsluženih stvari in čas, ki ga bomo za opravljanje dela porabili. Dela nikdar ne vrednotimo pavšalno, saj smo zaupanja vreden partner in pri nas boste plačali samo tisto, kar bomo izvedli v dogovorjenih časovnih okvirjih.

 

Selitveni servis — 15 % popust do 31. maja

Kot že samo ime pove, vam pomagamo seliti predmete iz ene lokacije na drugo, pri čemer morajo biti predmeti, ki so namenjeni selitvi, že ustrezno pripravljeni na transport (npr. razstavljeni, oviti, …). Z velikostjo predmetov, ki jih želite seliti, nismo omejeni, saj imamo za selitveni servis na voljo raznolik vozni park in lahko preselimo vse - od kavča do klavirja ali kakšnega večjega stroja. Skupaj naredimo individualni načrt selitve in vam tako zmanjšamo stres, ki ga selitev že sama po sebi prinese s seboj. Svetujemo tudi pri načinu priprave stvari na selitev, saj če so predmeti ustrezno pripravljeni, tudi sama selitev poteka bolj gladko in za stranko manj stresno. Ste naročili in plačali novo pohištvo, velike gospodinjske aparate, sedaj pa potrebujete prevoz iz trgovine do vašega stanovanja? V sklopu storitev, ki jih ponujamo kot selitveni servis, opravljamo tudi takšne prevoze in vnos pripeljanih stvari v prostore.

 

Selitveni servis preprosto naročite s klicem v naše podjetje. Strokovni sodelavci vam bodo postavili vsa potrebna vprašanja, da bodo s pomočjo vaših odgovorov lahko pripravili ponudbo. Na koncu nam morate zaupati le še to, kdaj se želite seliti.

 

Urejanje okolja — 10 % popust do 31. maja

Smo strokovnjaki za košnjo, obrezovanje, urejanje nasadov, negovanje grmovnic, lotimo se tudi podiranja dreves. Naše storitve urejanja okolja so zanimive tako za gospodinjstva kot podjetja, ki se zavedajo, da je urejeno okolje zrcalo podjetja in odnosov v njem. Opravil se lotimo strokovno, zato si okolje, v katerem potrebujete našo pomoč, najprej ogledamo. Pri ogledu se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih, ki jih smiselno povežemo z našim znanjem in izkušnjami. Nekatera dela so povsem sezonska, kot je na primer obrezovanje in pomlajevanje grmovnic, druga so periodična, kot na primer košnja. Z redno košnjo onemogočimo plevelom, da bi semenili in se dodatno razmnoževali v našem vrtu, zato je košnjo priporočeno opraviti vsakih 5 do 7 dni. Pri načrtovanju in svetovanju vas seznanimo z vsemi podrobnostmi našega dela, saj imamo skupen cilj – urejeno bivalno okolje.

 

Urejanje okolja naročite s klicem v naše podjetje. Naši strokovni sodelavci se bodo dogovorili za ustrezen termin ogleda vaše lokacije, s katerim se proces prične. Na podlagi vaših pričakovanj vam pripravimo ponudbo in jo uskladimo. Nato se lotimo dela.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.